Autor Societat
18 Desembre 2014 a 17:00

Es tanca una associació cannàbica del carrer Vinyals

Un vehicle fumejant a la carretera Montcada

Imatge d'arxiu de la policia de Terrassa

Imatge d’arxiu de la policia de Terrassa

Ahir al migdia la Policia Municipal va efectuar una inspecció de documentació de l’associació cannàbica del carrer Vinyals, juntament amb la tècnica de l’ajuntament del departament d’activitats.

Un cop a l’interior, els agents es van posar en contacte amb el responsable, que alhora exerceix com a tresorer de l’associació, i la tècnica municipal el va informar que al no tenir cap mena de documentació presentada a l’ajuntament, hauria d’efectuar el tancament voluntari del local fins que es regularitzés la situació, o efectués el comunicat pertinent a l’ajuntament.

Com a conseqüència d’aquest comunicat, el responsable va convidar a marxar els joves que en aquell moment es trobaven a l’associació, mentre la tècnica va aixecar acta al respecte.

Un vehicle fumejant a la carretera Montcada

Ahir al matí un particular va informar a la Policia Municipal que a la carretera Montcada hi havia un vehicle al que li sortia fum blanc del capó.

Automàticament es va personar una unitat al lloc dels fets que va comunicar que es tallava el carrer i que necessitava una unitat de recolzament. Al cap de pocs minuts es va personar una altra unitat que va comunicar que un operari d’una empresa propera havia apagat el foc amb un extintor.

No hi va haver cap dany persona, i finalment es va poder localitzar al propietari del vehicle que a l’arribar al lloc dels fets se’n fes càrrec.

Switch to mobile version