Autor Futbol sala
3 Desembre 2014 a 15:30

Golejada del Sant Joan per no perdre de vista el liderat

Els de Buisán guanyen 1-6 al CFS Mallorca

Sant Joan

Contundent victòria de l’Atlètic Sant Joan // Imatge cedida per Jaime Gutiérrez

CFS Mallorca 1-6 Atlètic Sant Joan

CFS Mallorca: Alemany, Vives, León, Mora, Ballester -cinc inicial- Jaume Bonet (porter suplent), Mas, Tortellà, Cayuela, Àlex Bonet, Roselló i Aguilar

Atlètic Sant Joan: Pedrera, Lázaro, Gutiérrez, Edgar, Dani -cinc inicial- Torres (porter suplent), Puertas, Alonso, Palma, Serra i Aranda.

Gols: 0-1: Serra (9′); 1-1: Vives (9′); 1-2: Dani (14′); 1-3: Serra (26′); 1-4: Alonso (29′); 1-5: Puertas (35′); 1-6: Serra (39′)

Àrbitres: Blázquez i Titi. Grogues per Aranda i Alonso (Sant Joan)

Sense completar un gran partit l’Atlètic Sant Joan va golejar al Mallorca a domicili. Els de Santi Buisán van guanyar a la pista d’un equip que es troba en la part baixa de la Divisió d’Honor Catalana de futbol sala i aprofiten la jornada de descans del líder, l’Estel Vallseca, per apropar-se una mica més al primer lloc de la classificació. Un lloc que fins feia unes quantes jornades ocupaven els egarencs. Ara ja es troben a quatre punts de l’equip barceloní.

Al Sant Joan li va costar molt entrar en el partit, però tot i així es van avançar al marcador gràcies a un gol de Jordi Serra al minut 9. La diana terrassenca va ser contrarrestada immediatament pels locals i cinc minuts més tard Dani Rodríguez tornava a avançar als de Buisán. Amb 1-2 a la mitja part el matx restava obert, però el Sant Joan va millorar en el segon temps i va finiquitar el partit amb gols de Puertas, Alonso i un doblet de Serra que servia per completar un hat-trick. Al final, amplia victòria egarenca per no perdre pistonada a la part alta de la competició.

La lliga s’aturarà aquest cap de setmana amb motiu del pont de la puríssima. Pel Sant Joan l’aturada serà doble, doncs quan els partits es reprenguin el proper 13 de desembre tindran jornada de descans. Així les coses els de Buisán jugaran el proper matx a la pista de l’AE Xarxa i acomiadaran el 2014.

Switch to mobile version