Autor Esports
19 Desembre 2014 a 15:00

Gran expectació al primer Man i Woman Padel Festival

Van assistir al voltant de 200 persones

Primera edició del Man i Woman Padel Festival

Primera edició del Man i Woman Padel Festival // Imatge cedida pel CN Terrassa

La iniciativa de la darrera setmana del I Man i Woman Padel Festival va esdevenir un èxit. La idea, organitzada pel Club Natació Terrassa, va agrupar gairebé 200 persones en un torneig de pàdel eminentment lúdic el qual es va veure un ventall ampli d’activitats paral·leles adreçades a tots el públic, on atès al fred, els espectadors van omplir les graderies per gaudir de l’esport i de l’animació.

La competició va incloure un total de set categories, tres masculines i quatre femenines. En 1a Categoria Masculina, Carles Adrobau i Xavi Soler van guanyar a Carles Gunfaus i Jordi Vila a la final. En 2a Categoria, el títol va ser per Jordi Teva i Esteban Cuevas, que van derrotar Óscar i Luis Téllez, mentre que, en 3a Categoria, Rubén Ramos i David Tiburcio van vèncer a Juan Ángel Izquierdo i Juan Aguirre.

D’altra banda, pel que fa a la categoria femenina, Sara López i Dolores Palomares van proclamar-se campiones de 1a Categoria en vèncer a Núria Gómez i Susanna Giménez a la final. En 2a Categoria A, Isabel Ortega i Sònia Ponsa van superar Eva María Donate i Sandra López, mentre que, en 2a Categoria B, Cris Pérez i Esther Burgos van guanyar Luci Morera i Sara Llorente. Finalment, en 3a Categoria, les campiones van ser Sònia Castillo i Gemma Malet, que van derrotar Marta Giménez i Raquel Gil a la final.

Les activitats van començar divendres a la tarda en instal·lar-se la Market Area, amb carpes i DJ’s en directa amb llums nadalences a les carpes. Seguint la línia, dissabte a la tarda, va celebrar-se una xocolatada popular i diferents actuacions musicals que van amenitzar el torneig durant el cap de setmana.

Switch to mobile version