Autor Societat
24 Desembre 2014 a 16:00

Habitatge cedeix a Prohabitatge 13 pisos a Terrassa

Estan situats al nucli de Les Fonts

Les Fonts

Nucli residencial de Les Fonts, Terrassa // Imatge del web http://www.ingesa-nortia.com/

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya va cedir ahir a l’Associació Prohabitatge 13 pisos nous a Les Fonts. Dins la promoció Pla de Les Fonts, els arrendataris pagaran 150€ mensuals, més la repercussió de l’IBI i les taxes.

Ambdues entitats van signar l’abril de 2012 un conveni pel qual l’Agència es compromet a cedir habitatges a Prohabitatge, complint la finalitat social de l’associació. Ahir, el director de l’Agència, Jaume Fornt, i la presidenta de Prohabitatge, Maria Rosa Alonso, van signar el conveni pel qual es formalitza la cessió d’aquests habitatges.

1.575 habitatges d’inclusió

Amb aquests nous habitatges que s’incorporen a la Xarxa d’inclusió, el 2014 finalitzarà amb un total de 1.575 habitatges, gestionats per més de 100 entitats que es dediquen a la inclusió de col·lectius amb diferents dificultats. Segons les estimacions, es beneficia, es procura sostre i es fa un seguiment social a més de 7.000 persones durant l’any.

Cadascun d’aquests habitatges rep una ajuda de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya per un import de 1.200€. En el cas dels habitatges de la demarcació de Barcelona, però, com és el cas, aquesta xifra puja fins els 1.800€. Això es deu gràcies a la signatura del conveni entre la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, per aportar fons suplementaris per aquest tipus d’actuacions socials en aquests habitatges.

Switch to mobile version