Autor Notícies
24 Desembre 2014 a 15:30

Inauguració del pessebre de Matadepera

El dia 28, cantada de nadales

El tradicional pessebre de Matadepera

El tradicional pessebre de Matadepera // Foto cedida Ajuntament de Matadepera

 

Avui, 24 de desembre, a les 6 de la tarda, tindrà lloc la inauguració, enmig d’una festa popular, del tradicional pessebre de Matadepera. Enguany, el pessebre canvia de lloc. Si fa anys que es posava a la finestra de Cal Barber, ara el diorama s’instal•larà en una antiga caravana aparcada a la plaça entre el carrer Sant Joan i la carretera de Terrassa, prop de l’Església.

El diumenge 28 de desembre, hi haurà cantada de nadales al pessebre, oberta a tothom. El Cor de Noies de Matadepera interpretarà un programa adient per a les festes. Per a l’organització de l’acte, es compta amb la col•laboració de l’Agrupació Coral de Matadepera.

Switch to mobile version