Autor Societat
7 Desembre 2014 a 10:30

‘Innov-a-thon Barcelona’, un concurs per captar grans idees

Està organitzat per TURN8 i Kautic40

Imatge d'una presentació del projecte TURN8. // Imatge del web blog.euncet.es

Imatge d’una presentació del projecte TURN8. // Imatge del web blog.euncet.es

El pròxim 15 de desembre se celebrarà al Parc Audiovisual de Catalunya el concurs Innov-a-thon Barcelona”, organitzat TURN8 i Kautic40. Aquesta iniciativa té com a principal objectiu captar idees innovadores i propostes que puguin ser realitzades al programa d’acceleració de Dubai TURN8.

Les candidatures seleccionades podran treballar en el seu projecte a les instal·lacions de Dubai durant quatre mesos, i comptaran amb un pressupost de 30.000 dòlars (uns 25.000 euros), un visat d’un any i tota la formació i assessorament que necessitin. Només cinc candidatures del concurs podran optar-hi.

Els participants hauran de presentar la seva idea a un jurat format per diferents experts en la matèria, i només tindran cinc minuts per fer-ho. Les inscripcions es tancaran el 12 divendres de desembre i es poden fer al web https://innovathonbarcelona.eventbrite.com.

Sobre Kautic40 i TURN8

Kautic40 és una iniciativa del Parc Científic i Tecnològic O.40, l’empresa Tecnologika i l’escola de negocis Euncet, i que té com a objectiu impulsar projectes relacionats amb les tecnologies de la informació i la comunicació.

D’altra banda, TURN8 és un projecte impulsat per DP World, que pretén fomentar una actitud activa i emprenedora a escala global, a més de potenciar i ajudar als projectes emprenedors a arribar al mercat.

Switch to mobile version