Autor Societat
8 Desembre 2014 a 15:30

Investiguen un local del carrer Ample on s’oferien serveis sexuals sense llicència

Conducció sota els efectes de l’alcohol

Imatge d'arxiu de la policia de Terrassa

Imatge d’arxiu de la policia de Terrassa

El passat dijous 4 de desembre a la nit, la Policia Municipal va efectuar un servei conjunt amb el grup d’estrangers del Cos Nacional de Policia en relació a un local del carrer Ample, on s’oferien serveis sexuals sense llicència municipal.

Els agents van efectuar acta d’establiment, acta d’entrada i inspecció i identificació de les cinc noies que es trobaven al lloc. El Cos Nacional de Policia va traslladar dues de les noies a la seva comissaria per tal de procedir a la seva correcta identificació. Els agents també van demanar a la responsable del local la documentació així com la identificació de les quatre noies que es trobaven oferint els serveis al seu local. A hores d’ara es desconeix l’estat del cas.

Conducció sota els efectes de l’alcohol

El passat divendres 5 de desembre a la matinada, una patrulla de la Policia Municipal en servei ordinari va aturar un vehicle al carrer de Francisco de Vitoria a causa d’estar conduint de manera erràtica.

Quan la patrulla va demanar-li la documentació al conductor, va observar que presentava símptomes evidents de conduir sota els efectes de l’alcohol. En conseqüència els agents van realitzar la prova d’alcoholèmia estimativa al conductor que va donar un resultat de 0,43 mg/l.

Seguidament, la unitat va traslladar al conductor del vehicle a prefectura per tal de realitzar les proves en l’etilòmetre de precisió donant un resultat de 0,38 mg/l a la primera prova, i de 0,39 mg/l a la segona. El conductor va determinar que no desitjava la prova de contrast, i mentre es realitzava la denúncia administrativa, una patrulla es va comissionar al lloc per tal de custodiar el vehicle fins que va arribar Egarvia i el va retirar a la seva base on va quedar immobilitzat.

Switch to mobile version