Autor Societat
10 Desembre 2014 a 14:00

La JSC Terrassa col•labora amb la Creu Roja amb una nova campanya de recollida de joguines

S’allargarà fins el 19 de desembre

Cartell de la campanya de recollida de joguines de la JSC Terrassa

Cartell de la campanya de recollida de joguines de la JSC Terrassa // Imatge cedida per la JSC de Terrassa

El divendres passat, la Joventut Socialista (JSC) de Terrassa va engegar una campanya de recollida de joguines en col·laboració amb la Creu Roja que s’allargarà fins el proper 19 de desembre. JSC demana especialment joguines destinades a nens i nenes d’entre 9 i 12 anys.

La iniciativa socialista s’emmarca en la campanya d’enguany de la entitat humanitària, que té l’objectiu de que cap infant es quedi sense regal en aquestes festes. Creu Roja, sota el lema No és per les joguines. La teva solidaritat, els seus drets, pretén repartir joguines a 1.500 infants en situació de vulnerabilitat a Terrassa i a 30.000 en tot Catalunya.

Eloi Guerrero Menéndez, secretari d’Acció Política i Estudiantil de la JSC terrassenca, destaca que l’organització engega aquesta campanya col·laborativa com a part de “la funció social de la Joventut Socialista de Terrassa i la nostra implicació amb la ciutat”, a més de lluitar perquè “els infants tenen el dret de poder gaudir de les festes nadalenques amb una joguina”.

En la mateixa línia, Guerrero recorda que les famílies i els infants han estat dels sectors més afectats per la crisi econòmica i que l’augment de l’atur i la precarietat laboral han acabat comportant que “la pobresa infantil hagi arribat lamentablement a un 29,4% dels menors de 16 anys”.

JSC Terrassa informa que les persones interessades en participar en la recollida podran portar joguines noves a la seu del grup municipal (c/ La Rasa 29) des de les 10h a les 14h i de les 17h a les 20h, exceptuant els divendres, que romandrà tancada.

Switch to mobile version