Autor Hockey herba
8 Desembre 2014 a 16:45

L’Atlètic rellisca i l’Egara s’acosta

Empat dels de Pallarols i victòria dels de Keenan per apretar la part alta

 

 

 

 

 

ATHC-Club Campo

La lluita de l’Atlètic Terrassa femení contra el líder no va obtenir recompensa // Foto: Jordi Pi-ATHC

L’hoquei herba no va aturar-se pel pont i els partits de la Divisió d’Honor A masculina i la Divisió d’Honor femenina van disputar-se amb total normalitat. Els triomfadors de la jornada van ser els equips del Club Egara i el CD Terrassa, doncs els punts que van aconseguir són importants de cara a la segona volta que tot just va començar aquesta jornada. Els equips de l’Atlètic Terrassa, al seu torn, no van aconseguir guanyar, tot i que val a dir que els partits que tenien eren difícils.

A la Divisió d’Honor A l’Atlètic de Roger Pallarols van deixar-se un punt al camp del Junior. Els grocs van empatar 2-2 contra els santcugatencs i ara s’allunyen tres punts del líder, el RC Polo de Barcelona. La relliscada de l’Atlètic la va aprofitar el Club Egara. Els nois de Patricio Keenan van superar el Jolaseta per 0-2 i redueixen distàncies amb els seus veïns, doncs ja es troben a un punt. I la victòria de l’Egara la va aprofitar el tercer dels equips terrassencs, el CD Terrassa. Els vermells van empatar a Les Pedritxes contra l’SPV Complutense i aquest punt els serveix per acostar-se una mica més a la permanència.

El final de jornada deixa una part alta molt apretada i una part baixa també molt ajustada. La setmana vinent es jugarà un nou derbi egarenc a Can Salas entre l’Atlètic i el CD Terrassa. L’Egara, per la seva banda, rebrà al Pla del Bonaire al líder, el RC Polo.

Frenada la progressió de l’Atlètic femení 

A la Divisió d’Honor femenina l’Atlètic Terrassa va veure frenada la seva progressió en perdre 2-3 contra el líder, el Club de Campo de Madrid. Les noies d’Oriol Fèlix van plantar cara al millor equip de la lliga i es van quedar molt a prop de treure alguna cosa positiva. Al seu torn, el Club Egara d’Adrian Lock va empatar a sense gols contra el RC Polo de Barcelona. Les ratllades es continuen en una còmoda cinquena posició.

La propera setmana l’Egara jugarà contra el Club de Campo a Madrid i l‘Atlètic Terrassa visitarà al Junior a Sant Cugat.

Switch to mobile version