Autor Societat
30 Desembre 2014 a 14:00

L’Atlètic Terrassa HC, present al Saló Juguem+

El Saló compta amb múltiples espais lúdics

Junior-Atlètic DHF

Imatge d’arxiu de l’ATHC // Foto: Jordi Pi-ATHC

L’Atlètic Terrassa serà present al Saló Juguem+, un espai dedicat a tots els nens i nenes de Terrassa perquè puguin passar-s’ho bé amb moltes activitats variades al llarg de les vacances de Nadal. El club d’hoquei disposa d’un important espai al Saló, en què els infants poden conèixer i participar en diverses activitats relacionades amb aquest esport, gràcies als monitors del club i la presència de jugadors i jugadores de la Divisio d’Honor de l’Atlètic, en el que suposa una oportunitat única per promoure el club i la Copa del Rei i la Copa de la Reina, que s’organitzarà a la ciutat de Terrassa.

El Saló Juguem+ és el saló més participatiu, educatiu, integrador de Terrassa, i es desenvolupa al Recinte Firal de Terrassa, ubicat al passeig 22 de juliol, 265, entre el 29 de desembre de 2014 i el 4 de gener de 2015, cada tarda entre les 16h i les 21h. El preu de les entrades al Saló és de 4€ per nens i nenes d’entre 2 i 14 anys, i de 2€ pels majors de 14. Els menors de 2 anys tenen accés gratuït. A més, l’Atlètic Terrassa posa a disposició, a la recepció del club, vals de descompte per tal de poder entrar amb un preu reduït.

El Juguem+ s’organitza anualment, i és una de les cites més esperades per les famílies egarenques. Organitzada per la Xarxa de Terrassa, i amb la col·laboració de l’Ajuntament, compta amb la participació de diverses entitats de la ciutat. El Saló Juguem+ compta amb un ampli ventall de tallers, jocs, espectacles i altres activitats d’oci i lleure, tot amb un afegit de valors socials i solidaris.

Hi haurà tallers de manualitats com plàstica, papiroflèxia i reciclatge, jocs adreçats a diverses edats, que fomentaran la participació i el treball en equip; activitats organitzades per les entitats culturals i esportives de la ciutat, relacionades amb la seva activitat; un espai en què els Bombers, els Mossos d’Esquadra i la Policia Local donaran a conèixer la seva feina d’una manera lúdica; i a més, espectacles diaris de diversos gèneres i un espai dedicat a la màgia, amb tallers i petites actuacions. El dia 1 de gener, a les 18h, el patge Xiu Xiu recollirà les cartes dels nens per als Reis.

Switch to mobile version