Autor Voleibol
29 Desembre 2014 a 11:00

L’equip masculí del CV Terrassa juga el primer partit de la seva història

Es prepara per fer el salt a la categoria federada

Imatge d'arxiu

Imatge d’arxiu

El passat dissabte, dia 27 de setembre, el Club Voleibol Terrassa masculí va jugar el primer partit de la història del club, una data que quedarà emmarcada per recordar. L’equip, dirigit per Serafín Poyato i per Àlex Portero, va disputar un partit amistós davant un combinat de jugadors de la Federació Catalana de Voleibol.

Més enllà del resultat, que ve ser de 0-3 favorable al combinat, el CV Terrassa no van perdre l’ordre i capacitat ofensiva en cap moment, malgrat els nervis de l’estrena. Aquest era el primer partit per un equip masculí que enguany compta amb 14 jugadors, que entrenen a les instal·lacions de l’escola Pere Viver de Terrassa, i que per la temporada vinent jugaran a 3ª divisió sènior de la Federació Catalana de Voleibol.

L’equip masculí del CV Terrassa neix, així com ho van fer els equips femenins (veure notícia), per tal de donar cabuda als jugadors que, un cop acabada l’etapa escolar, segueixin volent practicar el seu esport a la mateixa ciutat de Terrassa. Actualment, el club compta amb més de 30 jugadors i jugadores, conformant 3 equips en categories federades, un en competició escolar i el masculí, que per ara només entrena, i que tractarà de fer diversos amistosos per tal de preparar-se per fer el salt a la competició federada la propera temporada.

Switch to mobile version