Autor Esports
22 Desembre 2014 a 17:00

Nova edició del MegaMàster VISaVIS

Arranca el VISaVIS 2015

Cartell MegaMàster VISaVIS

Cartell MegaMàster VISaVIS // Imatge cedida per VISaVIS Padel Club

Del 17 al 25 de gener es celebrarà el MegaMàsters VISaVis des de les instal·lacions del VIP-Vilanova Indoor Pàdel  (Vilanova del Vallès). A la prova participaran els campions de ranking de les diferents categories corresponents a les ciutats on s’ha celebrat el circuit VISaVIS 2014: Terrassa, Granollers, Sant Cugat i el Maresme.

Els participants gaudiran d’un pack de benvinguda, fruita, pica-pica i begudes il·limitades, així com un gran sorteig de regals. A més, els 90 campions invitats rebran una dessuadora VISaVIS de regal. També hi haurà activitats especials com una zona de shopping o gintònics a low cost.

La prova es dividirà en dues fases. En primer lloc, del 17 al 21 es disputarà una fase prèvia, oberta a tots els jugadors que vulguin participar, on els campions jugaran la fase final. Per altra banda, del 21 al 25 de gener, es disputarà la fase final-Round Robin Winners en la que s’enfrontaran els campions de ranking de Terrassa, Granollers, Sant Cugat i Maresme, més la parella guanyadora de la fase prèvia. Tot plegat, amb un mínim de quatre partits i 90 jugadors invitats per l’organització.

La ciutat de Terrassa estarà representada per Xavi Soler i Marc Aurell en 1a masculina, Vanessa Barrientos i Marta Ortega en 1ª femenina i Marta Camps i Ignasi Alonso en 1a mixta. En 2a categoria els representants de Terrassa seran Pablo Bordeus i Walter Dóna Costa en masculí, Susanna SorianoJudith Esteban en femení i Míriam García i Ivan Guasch en mixt. Nacho Cortés i Simó Forés, Cristina López i Gemma Ingerto, Eva LópezDavid Muñoz seran els representants de la 3ª categoria en masculí, femení i mixt.

Les seus de l’Open Ciutat de Terrassa VISaVIS 2014, Terrassasports, Club Natació Terrassa i Atlètic Terrassa Hockey, comptaran amb representants entre els campions de ranking que disputaran la fase final del torneig.

Switch to mobile version