Autor Societat
30 Desembre 2014 a 17:00

Premis del Concurs d’Aparadors de Nadal de la Cambra de Sabadell

Brodats Mariona, de Castellar, 2n premi de la demarcació i 1r de la secció local

L'aparador premiat de Brodats Mariona

L’aparador premiat de Brodats Mariona // Foto del web Ajuntament de Castellar del Vallès

El comerç de Castellar del Vallès Brodats Mariona, del carrer de Catalunya, 7A, ha guanyat el segon premi de la demarcació del 45è Concurs d’Aparadors de Nadal que organitza cada any la Cambra de Comerç de Sabadell amb la col•laboració de l’Ajuntament de Castellar del Vallès. A més del reconeixement, l’establiment ha obtingut com a premi la realització d’un estudi de mercat.

En la secció local del concurs, Brodats Mariona també ha guanyat el primer lloc, havent assolit en els dos darrers anys la tercera posició (any 2013) i la segona (edició 2012). La Floristeria Duran (C. Montcada, 6) i la Pastisseria Villaró (C. Major, 39) s’han endut el segon i tercer premi, respectivament.

L’Ajuntament de Castellar del Vallès ja fa deu anys que participa en l’organització del concurs, i enguany ha dotat els tres premis locals amb un curs de management comercial que inclou una visita durant un dia a 50 comerços de la ciutat de Londres. En aquesta edició, a Castellar els establiments inscrits al concurs han estat setze.

 

 

Switch to mobile version