Autor Societat
11 Desembre 2014 a 10:30

Protecció Civil manté activada l’alerta del Pla PROCICAT

Estarà vigent fins que és recuperi el subministrament elèctric

Protecció Civil

Protecció Civil manté l’alerta per les ventades // Foto: Joan Murcia

Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya no dóna per tancada la crisi causada per les ventades i manté activat en alerta e Pla de Protecció Civil de Catalunya PROCICAT fins que les zones que van perdre la llum per les ventades recuperin el subministrament elèctric. Ahir a les 21 hores encara hi havia uns 5.000 abonats sense llum segons la companyia elèctrica. Les poblacions més afectades hores d’ara són: Sabadell: 878; Terrassa: 593; Rubí: 574; Sentmenat: 471; Sant Pere de Vilamajor: 317; Sant Llorenç Savall: 239; Barberà del Vallès: 158 i Palau-solità i Plegamans: 157.

Els afectats per aquest tall del subministrament elèctric són en gran majoria persones que es troben en nuclis disseminats o urbanitzacions lo que fa més complicada la restauració del servei, tot i que la companyia elèctrica disposa actualment de 25 generadors en terreny i 460 tècnics que estan treballant in situ per restablir lo abans possible la distribució d’electricitat.

El centre de Coordinació d’Emergències CECAT està coordinant tot aquest treball traslladant en tot moment a la companyia elèctrica els requeriments dels ajuntaments per prioritzar les actuacions als punts on hi ha més afectats pels talls de llum. També està comprovant l’evolució de les incidències i informant als municipis de la solució de les avaries.

Switch to mobile version