Autor Futbol
8 Desembre 2014 a 15:45

Puntàs del Jàbac contra el FC Barcelona

Els egarencs empaten el partit al minut 87

Jàbac-FCB

Gran empat del Jàbac a casa contra el FC Barcelona // Foto: Gerard Romero-FCB

UFB Jàbac i Terrassa 1-1 FC Barcelona

Jabac i Terrassa: Pedro Luis, Carlos Garcia, Dan Coll, Pallas, Karim, Matu, Ferri, Cabrera, Max, Joel i Vela.

FC Barcelona: Onana, Palencia, Tarín, Juanma, Julen, Ros, Enguene, Corredera, Cantalapiedra, Padilla i Moha

Gols: 0-1: Ros (27′); 1-1: Dan Coll (87′)

El Jàbac segueix sense guanyar després de vàries jornades i fins i tot la salvació s’ha allunyat ja als cinc punts, però l’equip va tornar a puntuar després d’una serie de derrotes seguides. I ho va fer ni més ni menys que contra el FC Barcelona i als instants finals, un fet que omple d’optimisme un equip necessitat d’alegries. Dan Coll va ser l’heroi dels terrassencs amb la diana als instants finals.

Com era d’esperar, la primera part la va dominar el Barça. Els de Jordi Vinyals van tenir la possessió de la pilota i van crear perill per les bandes. Al minut 27 el capità blaugrana Ros va signar un autèntic golàs des del mig del camp i va obrir la llauna. Després els culers tindrien alguna ocasió més, però el marcador va marxar al descans amb 0-1. Al segon temps el Jàbac s’ho va creure i mica en mica va menjar terreny al Barça, que va perdre el control el partit en favor dels egarencs. Al minut 85 Dan Coll va avisar amb una rematada de cap que va tocar al travesser i dos minuts més tard va fer el gol de l’empat. Al final, repartiment de punts in extremis a Can Jofresa.

Puntàs, doncs, pel Jàbac i Terrassa, que a més allunya al Barça una mica més del primer lloc. En la propera jornada s’enfrontaran al Mallorca, que actualment colidera la classificació juntament amb l’Espanyol. Els egarencs confien en donar una segona campanada, ara a les Illes.

Switch to mobile version