Autor Societat
31 Desembre 2014 a 17:45

Troben el cadàver d’un noi toxicòman a la cuina de casa seva

Una noia va avisar que feia dies que no en sabia res

Bombers Parking

Bombers // Foto d’arxiu: Sergi Colomer

Ahir a la tarda, pels volts de les quatre, una noia va trucar el 112 perquè feia uns dies que no sabia res d’un amic seu, toxicòman, per la qual cosa es va alertar els Bombers perquè anessin a obrir la porta de casa seva.

Al lloc, al carrer de Núria, s’hi va traslladar una unitat de la Policia Municipal de Terrassa, una ambulància i una unitat dels Mossos d’Esquadra, a més de la dotació de Bombers que van accedir a la vivenda a través de la finestra.

Efectivament, dins la cuina de la vivenda, els Bombers van trobar una persona estesa al terra, en posició decúbit supi, és a dir, estirada cap amunt, i posteriorment van confirmar la seva mort. Un cop identificat el cadàver, els Mossos d’Esquadra es van fer càrrec del servei.

Switch to mobile version