Autor Societat
24 Desembre 2014 a 17:30

Un incendi d’una casa en obres causa un ferit lleu

Es revifa el foc a la casa ocupada d’ahir

Foto d'arxiu: Mercè Folch

Foto d’arxiu: Mercè Folch

Un incendi en un pis en obres del carrer de la Rioja ahir, a les 11.20 del matí, va causar un ferit lleu. La Policia Municipal va rebre una trucada del 112 on s’avisava que s’hi cremava un pis.

Una unitat policial, dotacions de bombers i ambulància, que havien estat avisats pel 112, es van traslladar a l’adreça indicada. La policia va descobrir que es tractava d’un pis que estava en obres, i que el foc ja havia estat controlat.

Segons sembla, un dels treballadors estava col·locant una tela asfàltica quan el foc es va iniciar, pel que es tractava d’un accident laboral. Tot i que no presentava símptomes greus, el SEM va assistir-lo i el va traslladar a l’Hospital per inhalació de fum.

Com el treballador és autònom i no disposava de la documentació de l’assegurança en el moment del sinistre, haurà de presentar-se a les dependències policials tan aviat com  pugui.

El pati de llums de l’edifici ha quedat afectat pel fum negre de l’incendi.

Es revifa el foc a la casa ocupada d’ahir

Al mateix moment, a dos quarts de dotze del mig dia del dimarts, a la casa ocupada que es va incendiar la matinada d’abans-d’ahir, i on van resultar ferits dos nens petits i dues dones, el foc va tornar a revifar. Els bombers que van assistir l’avís, van avisar la policia perquè regulés el trànsit del carrer Granada, que aquella hora acostuma a ser intens, i més en aquestes dates,  mentre que ells van sufocar de nou incendi.

Switch to mobile version