Autor Cultura
13 Gener 2015 a 15:30

5a. edició del Festival Filmat a Matadepera

La convocatòria serà oberta fins el 22 de maig

Cartell del festival Filmat 2015

Cartell del festival Filmat 2015 // Imatge del web Facebook de l’Ajuntament de Matadepera

El Festival de Creació Audiovisual Jove de Matadepera, Filmat, s’organitza conjuntament per Matadepera Televisió i el Punt Jove, amb el suport del Parc Audiovisual de Catalunya.

És un festival que premia les millors creacions audiovisuals produïdes pels joves matadeperencs, encara que s’hi pot presentar qualsevol persona o grup, sense limitacions d’edat o procedència. Està obert a tots els gèneres o formats: s’hi poden presentar obres de ficció, animació, documentals, videoclips, experimentals, videoart… L’única limitació és el temps, ja que les produccions han de durar, com a màxim, 20 minuts.

El Filmat es va consolidant, avui dimarts s’hi ha convocat la cinquena edició d’aquest festival i durant aquest mes de gener s’obre el termini de presentació d’obres,  que no es tancarà fins al 22 de maig. La gran final, amb la projecció de les creacions audiovisuals guanyadores, tindrà lloc el 5 de juny, a les 18 h al Casal de Cultura.

Com a novetat, en aquesta edició  s’establiran dues categories: adults i menors d’edat, i es lliuraran quatre premis:

  • · adults
  • · menors
  • · millor centre educatiu, amb premis en metàl·lic de 200 euros
  •  · premi local, amb un xec regal de Matadepera Comerç

 

 

Switch to mobile version