Autor Societat
19 Gener 2015 a 17:30

7 gossos vius i 4 de morts en l’incendi de dissabte a la carretera Montcada

 Es va haver de tallar el trànsit

Incendi a la carretera Montcada // Foto: Georgia Colomer

Incendi a la carretera Montcada // Foto: Georgia Colomer

En l’incendi que es va produir dissabte passat en un  bloc de pisos de tres plantes i 10 domicilis en total, en el que la Policia va haver de tallar el trànsit de la carretera Montcada i en el que els Bombers de Terrassa van haver de treballar de valent en la seva extinció, van trobar-se en el seu interior set gossos vius i quatre de morts.

Els bombers van haver de trencar la porta d’accés al pis afectat per extingir-ne les flames. L’incendi s’havia iniciat al tercer pis i per sort a dins de l’edifici no hi havia cap persona afectada pel foc ni pel fum. però si 4 dels gossos morts

Immediatament es va donar l’avís al servei de recollida d’animals per tal que se’n fessin càrrec dels que havien sobreviscut i els comuniquessin la informació del xip.

Switch to mobile version