Autor Societat
31 Gener 2015 a 17:15

Afectacions al trànsit a Terrassa amb motiu de la passada dels Tres Tombs, demà al matí

La passada començarà prop de les 11h

Tres Tombs // Foto: David Vilaseca

Tres Tombs // Foto: David Vilaseca

Demà tindrà lloc a Terrassa la tradicional passada dels Tres Tombs que se celebra en motiu de la festivitat de Sant Antoni, patró dels animals. A les 9h del matí es donarà inici a la celebració, amb un esmorzar al qual assistiran associats i simpatitzants a Can Boada, i cap a les 11h, la comitiva iniciarà el recorregut per l’Avinguda Josep Tarradellas i la Rambla. Els carrers que es veuran afectats pel trànsit, al llarg dels quals es farà la passada dels Tres Tombs, són: el Camí de Camí de Can Boada, l’avinguda de Can boada, la Ronda Ponent, l’avinguda Josep Tarradellas, la rambla d’Ègara. Des del Centre cultural fins l’estació dels FGC, donaran tres tombs per la rambla d’Ègara.

Switch to mobile version