Autor Societat
28 Gener 2015 a 17:00

Aigües de Terrassa continua treballant per arranjar la canonada avariada d’Abrera i Terrassa

La companyia manté el compromís de trobar-ne una solució

Mina, Aigües de Terrassa

Mina, Aigües de Terrassa // Imatge del web Aiguesdeterrassa.com

La matinada del passat dilluns, 19 de gener, es va registrar una avaria fortuïta a una de les canonades que abasta d’aigua Terrassa, a la zona de la urbanització de Sant Miquel, al terme municipal d’Abrera, des de la planta de tractament d’aigües del Riu Llobregat que la companyia té en aquell municipi. Els danys provocats per l’avaria s’estan acabant d’avaluar per tramitar-ne la resolució.

L’empresa pública Mina, Aigües de Terrassa informa que  “treballa des d’aquest passat diumenge per arranjar l’avaria de la canonada al més aviat possible” i manté el compromís amb els veïns i els Ajuntaments dels municipis afectats, Terrassa i Abrera, de trobar una solució definitiva. L’avaria va provocar danys materials a alguns dels habitatges construïts en els terrenys que s’ubiquen damunt la canonada, sobretot al carrer Sant Miquel.  Els veïns d’Abrera reclamen una solució “definitiva” per a una infraestructura que, diuen, no és la primera vegada que té problemes. La companyia d’aigües confirma que s’estan avalunat, també, aquests danys.

Tot i la provisional afectació del servei a algunes de les llars afectades de l’esmentada urbanització de Sant Miquel, l’abastament de Terrassa i els altres municipis, ha estat en tot moment sense afectació, donades les mesures tècniques establertes per fer front a aquestes situació. Mina, Aigües de Terrassa informa que ja està treballant en la reparació de la canonada i manté el compromís adquirit de què, si no és per causes alienes a la companyia, es pugui trobar la solució definitiva del seu traçat en el termini màxim d’un any. Els Ajuntaments d’Abrera i de Terrassa així com els veïns afectats han estat informats, segons la companyia, del compromís adquirit.

Switch to mobile version