Autor Esports
22 Gener 2015 a 17:00

Aquest diumenge se celebra el II Canicross Terrassa

El circuit es modifica a causa dels desperfectes de les ventades

Imatge de la passada edició // Imatge de la web Canicross Terrassa

Imatge de la passada edició // Imatge de la web Canicross Terrassa

Aquest diumenge 25 de gener se celebrarà a Terrassa la segona edició del Canicross – II Copa Canicross Bombers – i el Bikejoring de Terrassa, que es torna a posar en marxa amb un seguit de novetats. Les inscripcions per a les curses ja estan tancades, però tot i això qui ho desitgi es podrà seguir apuntant a la caminada, una de les novetats d’enguany.

La primera edició del Canicross, organitzada per Gosesport i per l’Agrupació Cultural i Esportiva dels Bombers de Barcelona va ser un èxit, malgrat la pluja i el fred.

Aquesta cursa és puntuable per la Lliga Catalana de Canicross de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern i, com l’any passat, també serà Copa Canicross de Bombers.

Enguany també es mantindrà l’exposició de marques esportives dedicades al Canicross i el Bikejoring, i d’altres relacionades amb l’alimentació i el benestar dels animals.

Com a novetats, com s’ha esmentat abans, s’afegirà una caminada a les proves, destinada a aquelles persones que encara s’estan iniciant, o bé no disposen de tots els materials, o bé no compleixen els requisits que demana la Federació Catalana d’Esports d’Hivern per tal de prendre part en les proves, i també per aquelles persones que vulguin participar-hi però sense competir.

La principal novetat, però, és la modificació del recorregut, atès que després de les fortes ventades del passat 9 de desembre, alguns dels camins són completament impracticables, i és per això que l’organització ha cercat un altre circuit, en un altre indret de Terrassa on les ventades no van fer tant mal. Aquest circuit es troba entre el Llac Petit i la carretera de Rellinars, i tindrà 8,3 km amb una mica més de desnivell que el de l’anterior edició.

Aquest recorregut serà vàlid per a les tres disciplines: Canicross, Bikejoring i la Caminada. Tots els detalls sobre el recorregut i les diverses modalitats es poden trobar a la web del Canicross Terrassa.

Switch to mobile version