Autor Societat
9 Gener 2015 a 15:30

Arrenquen les festes de Sant Sebastià a Matadepera

Una nova junta i la plantada del pi a mà, principals novetats

nens torxes

Aquesta nit es farà la tradicional marxa amb torxes // Imatge cedida per l’Ajuntament de Matadepera

Encara que els primers actes de les festes de Sant Sebastià de Matadepera van començar el passat 20 de desembre amb una trobada de rondallaires reunits al voltant del Drac de Sant Llorenç i una trobada amb esmorzar inclòs per anar a buscar el pi el dia e Sant Esteve, serà avui a partir de les 5 hores quan comenci una Cercavila amb la Colla del Bitxo del Torrent Mitger que sortint de la Plaça de l’Ajuntament recorri la carretera de Terrassa fins acabar a la Plaça del Casal de Cultura, on hi haurà la representació de la llegenda del drac.

Posteriorment, a les 8 de la tarda, es farà la inauguració de les obres del Col·lectiu d’Art, inspirades en la figura del pi. Tot seguit a les 10 hores es farà la tradicional marxa de torxes amb sortida des de la Plaça de l’Església, que acabarà amb l’encesa de fogueres a la Riera. Per tancar la primera jornada de les festes tindrà lloc un concert a mitjanit de Dani Galiot a la plaça de Cal Baldiró.

Les novetats d’enguany són la composició d’una nova junta directiva de l’entitat encarregada d’organitzar les festes, la Germandat de Sant Sebastià que dirigeix Toti Garcia, i la plantada del pi a mà. Tot el programa previst per les festes de Sant Sebastià es pot veure al banner de la web de l’Ajuntament de Matadepera.

Switch to mobile version