Autor Entitats
1 Gener 2015 a 16:00

CaixaBank lliurarà 2.000€ i una Llibreta Estrella al primer nadó de l’any

Serà pel primer nascut a Catalunya

 

Edificis de CaixaBank a Barcelona

Edificis de CaixaBank a Barcelona // Imatge del web Wikimedia Commons (Foto: Jordi Ferrer)

CaixaBank donarà la benvinguda al primer nadó que neixi a Catalunya l’any 2015 amb l’obertura d’una Llibreta Estrella Super3 i amb una aportació de 2.000 euros. L’entitat ha posat en marxa aquesta iniciativa per sisè any consecutiu per tal de promocionar i incentivar l’estalvi infantil i ajudar les famílies en l’actual situació econòmica.

L’entitat catalana obrirà la llibreta a nom del nadó, però, com és habitual al tractar-se d’un menor d’edat, els pares figuraran com a representants. El nen també es beneficiarà dels avantatges propis de la Llibreta Estrella Super3, com l’exempció de comissions fins als 25 anys. El nen titular també gaudirà periòdicament de promocions especials de CaixaBank, com l’obsequi d’una estrella luminescent en obrir una llibreta a nom de menors de 3 anys o una guardiola digital per l’increment de saldo dels clients d’entre 3 i 14 anys.

La Llibreta Estrella Super3 forma part del programa de foment de l’estalvi infantil que va crear CaixaBank als anys noranta. Actualment, un total de 900.000 nens i nenes menors de 14 anys són titulars d’algun dels productes d’estalvi infantil d’aquesta entitat. Segons les dades recollides per l’Estudi del Comportament Financer dels Particulars a Espanya 2014, CaixaBank té el 26% dels clients del segment “menors de 18 anys”. Aquest estudi també aporta altres dades rellevants sobre aquest públic infantil, com el fet que, dels clients que han creat un primer vincle financer amb l’entitat catalana en la seva infantesa, el 80% es manté com a client un cop assolida la majoria d’edat.

La llibreta és el producte d’estalvi a la vista de CaixaBank dirigit a nens i nenes. Tot i això, l’entitat també compta amb una altra oferta en estalvi, la Llibreta Futur Assegurat, pensat per acumular a poc a poc el capital necessari per als estudis o els projectes que vulguin emprendre els fills quan assoleixin la majoria d’edat. Alhora, existeixen també una sèrie de productes associats als nenes, encara que van dirigits als pares, com el cas de l’assegurança Vida Familiar, la possibilitat de personalitzar la targeta amb la foto del nadó o el préstec Estrella Naixement, pensat per afrontar les despeses que suposa l’arribada de l’infant.

Switch to mobile version