Autor Societat
7 Gener 2015 a 16:30

Condueix pel carrer Galileu sota els efectes de les drogues

Petit incendi en un pis del carrer Antoninus Pius

Cotxe de bombers // Foto: Joan Murcia

Cotxe de bombers // Foto: Joan Murcia

El passat dilluns 5 de gener, una patrulla de la Policia Municipal va aturar un cotxe al carrer Galileu per una conducció irregular.

Els agents van realitzar-li la prova d’alcoholèmia amb resultat negatiu, de tota manera es va optar per traslladar-lo a prefectura per tal de realitzar-li el drogotest, ja que presentava símptomes d’haver ingerit alguna substància.

El drogotest va donar positiu en metamfetamina i THC. A més, a l’escorcoll del vehicle es va localitzar 1 gram de marihuana, i un porro, i al conductor de li van decomissar 4 grams de marihuana.

Els agents van realitzar dues actes per tinença i van avisar a Egarvia per tal que retirés el vehicle a la seva base on va quedar immobilitzat.

Petit incendi en un pis del carrer Antoninus Pius

Ahir, dia de Reis, la Policia Municipal va rebre una trucada del 112 informant que hi havia fum a l’interior d’un edifici del carrer Antoninus Pius, que podria venir del primer pis, i que els bombers ja estaven avisats.

Automàticament es va comissionar una dotació que va informar que el fum havia estat provocat per una parella que s’havia deixar el foc encès, i ells mateixos havien aconseguir apagar-lo.

Una unitat va sol·licitar una ambulància ja que la titular de l’habitatge havia inhalat fum a l’apagar el foc. L’ambulància va traslladar als dos identificats a la Mútua de Terrassa. Finalment, les unitats de bombers i de Mossos d’Esquadra no van actuar.

Switch to mobile version