Autor Societat
16 Gener 2015 a 16:45

Detingut per atemptar contra l’autoritat després d’haver comès una infracció de trànsit

La policia troba una senyora caminant per l’autopista

Imatge d'arxiu de la policia de Terrassa

Imatge d’arxiu de la policia de Terrassa

Ahir a la nit una unitat de la Policia Municipal va aturar un vehicle a l’avinguda Àngel Sallent degut a una infracció de trànsit.

Una altra unitat es va dirigir al lloc per tal de donar suport i poder immobilitzar el vehicle. Mentre es realitzaven les denúncies pertinents i l’acta d’immobilització del vehicle, el senyor es va posar agressiu i va llençar una cigarreta a l’interior del vehicle de la unitat quan marxaven. Els agents li van recriminar el fet i el senyor els va agredir.

Automàticament van procedir a la seva detenció per atemptat contra els agents, i van efectuar el seu trasllat a la Mútua de Terrassa, conjuntament amb dos agents que havien patit lesions. Un cop assistits van ingressar el detingut i van realitzar les diligències corresponents.

La policia troba una senyora caminant per l’autopista

Ahir a la tarda, la Policia Municipal va rebre un avís d’un agent fora de servei manifestant que havia observat una senyora desorientada caminant per l’autopista en direcció Terrassa, però que no s’havia pogut aturar a parlar amb ella per motius de seguretat.

Automàticament es va enviar una unitat que va localitzar la senyora i la van traslladar a la Rambla d’Egara. Els va explicar que havia demanat unes indicacions per arribar a La Rambla, però que s’havia equivocat de camí i havia acabat a l’autopista.

Switch to mobile version