Autor Societat
22 Gener 2015 a 17:30

Detingut un conductor per negar-se a realitzar la prova d’alcoholèmia

Atropellament i fuga a la carretera de Martorell

Imatge d'arxiu de la policia de Terrassa

Imatge d’arxiu de la policia de Terrassa

Avui a la matinada, la Policia Municipal ha rebut una trucada d’un particular informant que una furgoneta blanca que circulava en contra direcció pel carrer de Pau Marsal estava colpejant vehicles que estaven estacionats.

Automàticament s’ha comissionat una unitat al lloc dels fets que en arribar ha observat que hi havia quatre vehicles estacionats amb danys, i el para-xoc i el vidre de la furgoneta que presumptament havia col·lidit amb els vehicles amb la placa de la matrícula.

Una unitat ha realitzat un informe tècnic d’accidents amb les dades dels vehicles, i una dotació ha fet una batuda per la zona localitzant la furgoneta donada a la fuga al Passeig 22 de juliol, encara amb el motor calent, sense el para-xoc, ni el vidre, i amb danys evidents d’haver col·lidit amb d’altres vehicles.

Una dotació policial s’ha dirigit al domicili del propietari de la furgoneta i allà l’ha localitzat amb dues persones més molt exaltades i cridant a la via pública. Els agents han procedit a la seva identificació i el propietari de la furgoneta ha manifestat que havia tingut un cop conduint la seva furgoneta.

La dona identificada ha insultat i colpejat els agents, motiu pel qual ha estat detinguda, i un cop dins el cotxe s’ha donat cops amb la mampara per tal d’autolesionar-se, i en conseqüència ha hagut de ser traslladada a la Mútua de Terrassa. Mentrestant, es va comissionar una unitat al lloc per tal de portar el conductor a prefectura per realitzar-li les proves d’alcoholèmia, però el conductor s’ha negat a bufar correctament, motiu pel qual també ha estat detingut i traslladat a la Mútua de Terrassa.

Atropellament i fuga a la carretera de Martorell

Ahir a la tarda el 112 va informar la Policia Municipal d’un atropellament sense ferits, motiu pel qual no van avisar l’ambulància.

Automàticament es va comissionar una unitat que va informar que si que s’havia atropellat a una persona i que el vehicle que ho havia fet havia fugit. Els agents van sol·licitar una ambulància ja que el ferit es queixava de mal a l’esquena.

Al cap de poca estona es van personar dues ambulàncies que van atendre al ferit i el van traslladar a la Mútua de Terrassa mentre els agents facilitaven la matrícula del vehicle fugat. Minuts després, una patrulla es va presentar al domicili del titular que va resultar ser un taller. El responsable va manifestar que el vehicle en qüestió era de cortesia i els va facilitar les dades dels conductor que l’havia sol·licitat. Els agents van confeccionar l’informe tècnic pertinent, i a hores d’ara es desconeix l’estat del cas.

Switch to mobile version