Autor Esports
13 Gener 2015 a 13:30

El CB Viladecavalls presenta els equips per la temporada 2014-15

Al pavelló municipal de Viladecavalls

Presentació equips 2014-15 CB. Viladecavalls

Presentació equips 2014-15 CB. Viladecavalls // Imatge cedida per l’Ajuntament de Viladecavalls

El Club Bàsquet Viladecavalls va presentar, el passat cap de setmana, els equips de la temporada 2014-15 des del pavelló del Club.

Al llarg del matí, els familiars, amics i veïns que es van apropar al recinte, van poder assistir a la presentació de cadascuna de les categories i cos tècnic que integren el CBV: Pre-Infantil Masculí, Infantil Femení, Junior Femení, Infantil Masculí, Cadet Masculí, Junior Masculí, Sènior Femení, Sots-25 Masculí i Sènior Masculí. En acabar la desfilada, es va poder gaudir d’un concurs de triples i d’esmaixades.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, que va assenyalar la importància de la tasca realitzada pels clubs esportius del municipi en el foment de la pràctica de l’esport, i va donar ànims al club per a continuar endavant amb valors com l’esforç, el treball i la constància.  També hi van assistir el regidor d’Esports i la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Viladecavalls.

Switch to mobile version