Autor Waterpolo
23 Gener 2015 a 15:00

El CN Terrassa, a mantenir el liderat davant del CN Mediterrani

Nart: “Se li ha de treure l’etiqueta d’equip revelació”

Primer equip Waterpolo CN Terrassa 2014-2015

Primer equip Waterpolo CN Terrassa 2014-2015 // Imatge del web del CN Terrassa

El sènior masculí de waterpolo del CN Terrassa rebrà demà (18h) la visita del CE Mediterrani, que és el tercer classificat de la Lliga Nacional de Waterpolo Divisió d’Honor, i un dels equips més solvents de la competició. El Natació afronta aquest partit amb l’objectiu de conservar la posició de líder, que va assolir després de la important victòria a la piscina del Barceloneta. El Mediterrani, amb 28 punts, se situa a només 4 punts dels egarencs.

El tècnic local és conscient de la dificultat del matx, i subratlla la valoració prèvia que en fa l’equip: «L’equip té clar la vàlua del partit de demà. De fet, només acabar el matx contra el Barceloneta, els jugadors ja comentaven que ara tocava el Mediterrani, que no es podia badar. Arribem totalment conscients del repte que tenim per davant». Nart reconeix que l’equip travessa un moment dolç: «El grup està creixent. Cada cop assumeix responsabilitats amb més garanties, més eficàcia i amb major compromís». També reconeix que seria molt maco finalitzar la fase regular cen primera posició, cosa que significaria apujar el llistó després de la regularitat que ha exhibit les darreres temporades: «Sabem que serà molt difícil i que ens ha de sortir tot rodat», explica.

Respecte al rival del partit de demà, Dani Nart remarca que al CN Mediterrani cal treure-li definitivament l’etiqueta de revelació: «Van ser quarts l’any passat i, superada la primera volta, són tercers. És evident que han vingut a la zona alta per quedar-se. Estan demostrant una solidesa extraordinària i estan recollint els fruits de molts anys de treball». El tècnic egarenc afirma que l’estil del joc dels barcelonins resulta molt incòmode: «Sempre ens compliquen les coses. Surten al contracop, compten amb una línia de dos metres potent i amb un joc exterior destacable». Nart afegeix, també, que el conjunt de Marc Comas «té profunditat de banqueta», cosa que els permet mantenir la intensitat fins el final, i en destaca, per últim, l’equilibri en totes les línies: «Disposen de dos boies, Ricard Aguiran i José Rodríguez; d’un porter habitual en les convocatòries internacionals, Diego Tébar; i d’un arc amb llançadors com Marc Larumbe, Germán Yáñez o Pol Hodaly».

Switch to mobile version