Autor Natació
13 Gener 2015 a 17:00

El CN Terrassa organitza el Campionat de Catalunya de natació

Servirà d’assaig de cara al pròxim mundial

Cartell del Campionat de Catalunya Absolut Open Internacional de Natació

Cartell del Campionat de Catalunya Absolut Open Internacional de Natació // Imatge cedida pel CN Terrassa

Els propers dies 16, 17 i 18 de gener, el CN Terrassa realitzarà una nova edició del campionat de Catalunya Open de Natació absolut en la qual aplegarà a 560 nedadors de 65 clubs de diferents parts del món.

Durant la competició es veuran esportistes d’elit competint en un alt nivell, els quals els servirà d’assaig abans de la gran competició classificatòria pel Mundial de Kazan 2015. Melani Costa nedarà els 100, 200 i 400m lliures, els 200 m esquena i els 100 m lliures, Bea Gómez també nedarà un gran nombre de proves, 200, 400 i 800 m lliures i els 200 i 400 m estils. Duane da Rocha participarà en totes les proves d’esquena igual que la catalana Jèssica Vall que participarà en totes les proves de braça. Marc Sánchez participarà en totes les proves de fons 400, 800 i 1500 m lliures i els 400 m estils i Juanmi Rando participarà en les proves curtes d’esquena, entre molts altres noms de l’Open català.

Cal recordar, que aquest campionat també se’l coneix pel nom de Trofeu Ciutat de Terrassa i està inclòs al Circuit Català de Trofeus de Natació, i per tant compta amb diferents distincions especials com els premis en metàl·lic per als 8 primers classificats segons la Taula FINA i els premis als campions de les proves de velocitat a més dels propis del Trofeu Ciutat de Terrassa.

Switch to mobile version