Autor Waterpolo
23 Gener 2015 a 17:30

El CN Terrassa s’enfrontarà al CN Sant Andreu a la Copa de la Reina

Les de Xavi Pérez, contra les amfitriones

 

Waterpolo femení CN Terrassa

L’equip femení de waterpolo del CN Terrassa // Imatge cedida pel CN Terrassa

Partidàs pel CN Terrassa als quarts de final de la Copa de la Reina de waterpolo. El sorteig celebrat aquest matí a la seu de l’Ajuntament de Barcelona del Districte de Sant Andreu ha emparellat, precisament, a l’equip d’aquest barri amb les egarenques. Així doncs, el rival de les de Xavi Pérez serà el CN Sant Andreu. En un bombo amb equips que han demostrat molt nivell durant la primera volta de la Divisió d’Honor femenina al Terrassa li ha caigut un dels favorits a, almenys, arribar a la final.

Les andreuenques, a més, són les organitzadores de la final a vuit de l’edició d’enguany, fet que atorga més probabilitats de disputar el títol si cap. Amb tot, les de Pérez han millorat des de l’inici d’any i acudiran a la cita amb el torneig del KO amb la tranquil·litat d’haver fet un pas important cap a la salvació en l’última jornada de lliga disputada. En cas de guanyar a les barcelonines i passar de ronda podrien disputar un derbi vallesà amb el CN Rubí sempre i quan aquestes superin al Moscardó en el seu partit.

Els emparellaments de la Copa de la Reina són els següents:

-CN Sabadell-CE Mediterrani

-Waterpolo Dos Hermanas-CN Mataró

-CN Madrid Moscardó-CN Rubí

-CN Sant Andreu-CN Terrassa

Calendari i horaris

L’edició d’enguany de la Copa de la Reina es disputarà a la Piscina Pere Serrat, on habitualment juguen com a local els equips del CN Sant Andreu. La final a vuit arrencarà el divendres 6 de febrer a les 15.15 h i l’obrirà el vigent campió, el CN Sabadell de Nani Guiu, contra el CE Mediterrani. Seguidament es jugaran el Dos Hermanas-Terrassa (17 h), el Moscardó-Rubí (18.45 h) i el Sant Andreu-Terrassa (20-30 h).

Pel cap de setmana estan programades les semifinals i la final. Dissabte 7, a les 17 i a les 18.45 h, es decidiran els equips finalistes i diumenge 8 a les onze del matí es disputarà el partit pel títol. Un títol que el Sabadell ha revalidat des de que el va guanyar la temporada 2007-2008.

Switch to mobile version