Autor Esports
13 Gener 2015 a 12:00

El CTT Els Amics Terrassa venç el Santa Eulària d’Eivissa

Els egarencs es van imposar per 5 a 1

ctt terrassa

Imatge d’arxiu d’un torneig al CTT Amics de Terrassa

Diumenge passat, el CTT Els Amics Terrassa va guanyar a casa contra el Santa Eulària d’Eivissa per 5 a 1. L’encert de Tarrasó i Campos va ser imprescindible, ja que el seu joc va servir per imposar-se al seu jugador estranger i assegurant el seu punt contra els altres dos jugadors experimentats eivissencs. Els resultats dels partits van ser els següents: Oscar Campos – Erik Baquero (3-1), Andrés Tarraso – Rafael Ramírez (3-0), Sergio Muñoz – Ricardo Jimenez (0-3), Andrés Tarraso – Erik Baquero (3-2), Oscar Campos – Ricardo Jimenez (3-1) i Sergio Muñoz – Sebastià Ferretjans (3-2).

Aquesta victòria situa els Amics en segona posició de la taula a només un partit per acabar la primera volta de la lliga i afrontar l’any amb forces per tal de lluitar per l’objectiu de la permanència sense renunciar a quedar el més amunt possible de la classificació, tot i que el club veu força inviable l’ascens de categoria.

La impossibilitat de gaudir d’una cessió d’equipament públic per a aquest històric esport egarenc, d’acord amb la informació de l’Ajuntament, i els alts costos del mercat de lloguer privat per ampliar les seves instal·lacions i consolidar la seva política de formació i promoció, han de dur el club a dedicar els seus recursos econòmics que serien necessaris per a l’ascens, a l’objectiu prioritari d’ampliació d’instal·lacions.

Switch to mobile version