Autor Voleibol
13 Gener 2015 a 14:30

El CV Terrassa tanca la primera volta amb derrota davant el CV Figueres

Els equips han mostrat nivells desiguals al llarg de la temporada

Imatge cedida pel Club Volei Terrassa

Imatge d’arxiu cedida pel Club Volei Terrassa

CV Terrassa 0 – 3 CV Figueres

Sets: 24 – 26, 7-15, i 15-25

6 Inicial CV Terrassa: Mireia Roig, Mar Cantero, Ariadna Ortega, Judit Cantero, Miriam Peñarroya, Stefania Tobar, (Lliure) Agustina Giménez

El diumenge 11 de gener, el Club Voleibol Terrassa va disputar un partit davant el Club Voleibol Figueres com a visitant en el partit corresponent a la darrera jornada de la primera volta de la Quarta Catalana Sènior.

El CV Terrassa no va poder regalar una victòria al seu públic en aquest primer partit de l’any 2015, davant d’un equip que se situa en la part alta de la classificació: el resultat va ser de 0-3 per al conjunt figuerenc, amb un 24-26, 7-25 i 15-25 com a resultat en els sets.

Les egarenques van tractar el seu rival de tu a tu des de l’inici, malgrat el nivell desigual que han mostrat els dos equips al llarg de la temporada, i el primer set va ser molt ajustat fins que va acabar amb el 24-26 favorable a les figuerenques. En el segon set, el CV Figueres va efectuar alguns canvis que van donar bons resultats, impedint que les terrassenques contrastessin el bon joc del seu contrari, que va sumar un 7-25. Finalment, en el tercer set, el CV Terrassa va realitzar un millor joc, malgrat no van poder retallar el desavantatge inicial pres per les figuerenques.

El proper partit del Club Voleibol Terrassa es disputarà el proper dissabte 18 de gener al camp del CV Cunit.

Switch to mobile version