Autor Futbol
4 Gener 2015 a 10:30

El Jàbac es regala una golejada per Reis

Estrena d’any amb un contundent 6-0 contra l’Stadium Casablanca

Jàbac-FCB

L’empat contra el FC Barcelona ha estat un punt d’inflexió pel Jàbac // Foto d’arxiu: Gerard Romero-FCB

UFB Jàbac Terrassa 6-0 Stadium Casablanca

Jàbac: Pedro (Dani, 78′), Navarrete, Dan, Brunet (Pallas, 77′), Karim, Olmo, Nando (Pablo, 61′), Matu, Max, Serna (Álvaro, 66′) i Ferri (David, 70′)

Casablanca: Diego, David (Terredo, 34′), Sánchez, Cavero (Martín, 46′), Simón, Alberto, Cota (Kevin, 46′), Iñaki, Joaquín, Ciro i Calderón (Pablo, 70′)

Gols: 1-0: Olmo (4′); 2-0: Matu (13′); 3-0: Ferri (29′); 4-0: Olmo (35′); 5-0: Ferri (49′); 6-0: Álvaro (75′)

Àrbitre: David Congost Larrosa. Grogues per Brunet, Karim i Dani (Jàbac)

Al Jàbac Terrassa li ha sentat tan be l’aturada nadalenca de la Divisió d’Honor Juvenil que ha tornat amb la força d’un huracà un cop represa. Golejada sense miraments en la primera jornada d’aquest 2015 contra un Stadium Casablanca situat en la comoditat de la mitja taula. Els homes de Dani Granado van inflingir ahir a Can Jofresa un dur 6-0 que els serveix per col·locar-se a dos punts de la salvació, marcada per un San Francisco que ha de jugar avui un derbi balear contra el Manacor.

El marcador final va reflectir a la perfecció el que es va veure sobre la gespa del camp terrassenc. Un equip, el Jàbac, intens i dominador i un altre, el Casablanca, impotent i dominat. Ben aviat els de Granado es van avançar gràcies a una diana d’Olmo, un dels puntals de la victòria. Seguidament van venir tres gols més que van deixar el marcador al descans en un impressionant 4-0. Mateix guió a la segona part per part del Jàbac, que va continuar amb un treball sensacional i va manar amb autoritat. Les dianes de Ferri i Álvaro tancaven un partit excel·lent i consolidaven la millora gradual d’un equip que en les jornades anteriors va ser capaç de sumar dos punts contra el FC Barcelona i el Mallorca.

La victòria contra l’equip aragonès dona moral a un grup que la setmana vinent visitarà un altre equip d’Aragó, el Huesca. Partit important pels egarencs, doncs s’enfrontaran al cuer i tindran l’oportunitat d’eliminar un rival de la mateixa lliga (la de la permanència) quan tot just es duen jugades dues jornades de la segona volta.

Switch to mobile version