Autor Bàsquet
30 Gener 2015 a 15:00

El matadeperenc Roger Guàrdia fitxa pel filial del Barça de bàsquet

El Barça busca combinar joventut i veterania

Roger Guàrdia // Imatge de la web de l'Ajuntament de Matadepera

Roger Guàrdia // Imatge de la web de l’Ajuntament de Matadepera

Roger Guàrdia, el jugador de bàsquet matadeperenc, ha fitxat pel FC Barcelona B, que també és dirigit per un matadeperenc, Aleix Duran. Aquest fitxatge suposa un salt en la carrera de Guàrdia, jugador que es va formar al planter de l’Sferic i que ha passat les darreres temporades en equips com el Sant Pere (2006-2007), el CB Mollet (2011-2012), el Santfeliuenc (2012-2013) o el Sabadell Bàsquet (2013-2014). A més, el jugador té tres anys d’experiència en equips dels Estats Units, el Cuesta College i el Cal State Fullerton Titans.

La incorporació de Roger Guàrdia al club blaugrana respon a la política de reforçar el seu filial amb jugadors experimentats, que ajudin a la formació dels seus joves talents, de manera que es compensi la joventut i projecció del futur del filial del Barça amb veterania i experiència.

A part de Roger, el seu germà Sergi també és un esportista destacat, que l’any passat va jugar a la lliga danesa i aquest any ho fa a l’anglesa.

Switch to mobile version