Autor Waterpolo
13 Gener 2015 a 10:30

El Natació femení acaba la primera volta amb una derrota a domicili

Un mal inici va condemnar a les egarenques

equip sènior femení waterpolo CN Terrassa 2014-15

Equip sènior femení de waterpolo del CN Terrassa // Imatge cedida pel Club Natació Terrassa

CW Dos Hermanas 11 – CN Terrassa 7

CW Dos Hermanas: De la Torre, Vosters, Sánchez (1), Laura Díaz, Lola Díaz (1), Carmona (1), Miranda (3), Hurtado, Frometa (5), M. Roldán, Trinidad. Entrenador: Javier Cortés.

CN Terrassa: Copado, A. Roldán (1), Gutés (1), Cuesta (2), Cifuentes, Pirat, Palomares, Descalzi, Leitón (1), Sánchez, R. Roldán (2), Almirall. Entrenador: Xavi Pérez.

Àrbitres: Ortega i Lombilla.

Parcials: 5-1, 1-2, 3-2 i 2-2.

Resultat acumulat: 5-1, 6-3, 9-5, 11-7.

Evolució del marcador: (1-0, 2-0, 2-1, 3-1, 4-1, 5-1), (6-1, 6-2, 6-3), (7-3, 7-4, 7-5, 8-5, 9-5), (9-6, 9-7, 10-7, 11-7).

El CN Terrassa va caure aquest cap de setmana a la piscina del CW Dos Hermanas per 11 a 7, en el partit corresponent a la darrera jornada de la primera volta de la Lliga Nacional Divisió d’Honor Femenina de Waterpolo. Un mal inici de les noies de Xavi Pérez, amb un parcial d’entrada de 6-1, va condemnar a les terrassenques, que arriben a l’equador de la temporada en vuitè lloc amb nou punts.

El conjunt local va agafar la iniciativa. Quan tan sols passaven 40 segons de l’inici del matx, Carmona obria la llauna i avançava el CW Dos Hermanas. Minuts després, Frometa eixamplava el marge. Tot i retallar diferències amb un gol de Paula Leitón, les egarenques no van saber aturar la llau d’atacs de les andaluses, que van encadenar un parcial de 3 a 0 abans de finalitzar el primer període (5-1).

La pel·lícula no va canviar en el segon quart. Les locals dominaven el ritme del partit i als dos minuts, Frometa, novament, batia Copado i anotava el sisè del Dos Hermanas. El CN Terrassa va tenir moltes dificultats per superar el mur defensiu plantejat per les andaluses i el 6-1 es va mantenir durant gran part del període. Poc abans del descans, però, Gutés i Raquel Roldán van donar esperances a les visitants amb dues dianes que posaven el Natació de nou al partit.

A la represa, novament en els minuts inicials, el conjunt local tornava a augmentar la diferència en el marcador. No obstant això, les de Xavi Pérez van saber reaccionar i van encarrilar un nou parcial favorable de zero a dos que els hi tornava a donar vida, però les sevillanes no van tardar en fer la replica amb un altre gol de Frometa, de penal, i de Lola Díaz. El CW Dos Hermanas encarrilava el partit poc abans de l’últim quart.

El darrer temps va ser una còpia exacte de l’anterior. El CN Terrassa va tornar a apropar-se dos gols de la mà de Cuesta i Anna Roldán a poc més d’un minut i mig per la botzina. El partit estava obert i tot podia passar. Finalment, el matx es va decantar del costat de les andaluses, que encara van tenir temps d’arrodonir el triomf gràcies a les dianes finals de Sánchez i Miranda.

El proper dissabte, l’equip sènior femení del CN Terrassa visitarà a les 17:30 les instal·lacions de l’AR Concepción Ciudad Lineal, en el primer partit de la segona volta del campionat.

Switch to mobile version