Autor Waterpolo
31 Gener 2015 a 11:30

El Natació femení vol superar avui el CN Rubí en la classificació

Les de Xavi Pérez estan a només un punt de les rubinenques

Piscina del CN Terrassa

La piscina del CN Terrassa acollirà l’enfrontament d’aquesta tarda // Imatge del web del Club Natació Terrassa

El Natació Terrassa femení sènior rep aquesta tarda a les 16 hores la visita del CN Rubí amb la intenció de superar en la classificació al seu rival comarcal que es troba només un punt per davant ocupant la sisena posició de la taula de la Lliga Nacional Divisió d’Honor.

El conjunt de Xavi Pérez afronta aquest matx de l’onzena jornada amb un handicap importat, ja que la seva jugadora Alba Sánchez no es troba al cent per cent per haver patit febre durant tota la setmana. No obstant, el tècnic va assenyalar ahir en la prèvia del partit que “hem de posar-hi els cinc sentits. Ens enfrontem a un contrincant directe, que ens va superar a la primera volta. Si guanyem, les superem a la taula i ens allunyem molt dels equips de la zona baixa. Però si perdem l’escletxa s’amplia als quatre punts”.

El tècnic egarenc també va qualificar el partit d’avui “com una referència de cara a la Copa de la Reina, ja que arribar-hi amb una victòria sempre genera confiança”, va dir. També va afegir que “el Rubí té millor bloc que la campanya anterior, ja que ha incorporat jugadores que li proporcionen profunditat de banqueta”.

Xavi Pérez va descriure l’equip que dirigeix Javier Rubio com un equip que “mai no perd la cara al partit” i que basa el seu joc “en el contraatac i en l’aprofitament de les accions de superioritat”. També va destacar el potencial del rival recordant que arriba al derbi d’avui després d’empatar amb el Sant Andreu.

En l’apartat individual Pérez va destacar Beatriz Ortiz, cinquena màxima golejadora de la lliga amb 29 dianes, Amanda Triviño, Irene González i la portera Anna Vila, a les que coneix molt bé atès que les va dirigir en el Campionat d’Europa Júnior d’Ostia l’estiu passat.

Switch to mobile version