Autor Cultura
22 Gener 2015 a 10:00

El Poeta Cuántico presenta el seu segon disc

“Mientras te desvistes”

El Poeta Cuántico oferirà un concert per presentar el seu segon treball "Mientras te desvistes"

El Poeta Cuántico oferirà un concert per presentar el seu segon treball “Mientras te desvistes” // Imatge cedida per El Poeta Cuántico

El proper diumenge 25 de gener a les 20.00h, la Nova Jazz Cava de Terrassa acollirà el concert de presentació del segon treball d’El Poeta Cuántico.

“Mientras te desvistes” és una petita muntanya russa que intercala el bolero, la rumba, la balada, el pop i pinzellades de jazz i de soul. A partir del text de les cançons, eix fonamental de tot el disc, El Poeta Cuántico – alter ego de Juan Luís Rubio – narra un recorregut per diverses emocions, de l’amor a l’odi, explorant paradoxes, fent ús de la ironia i rient de les pròpies contradiccions.

Malgrat a “Mientras te desvistes” encara hi ha mostres de sentit de l’humor plasmat al seu debut “Algo de luz”, aquest segon treball presenta un Poeta més atrevit i descarat. Ambdós discs però acaben amb dos temes instrumentals protagonitzats per les cordes de la seva guitarra.

El Poeta ha comptat amb la participació de grans veus en dos duets, d’una banda la de Judit Neddermann al bolero “Ya lo sé”, i de l’altra amb Maria Josep Obis (Ocumé) a la balada “Es el fin”. També cal destacar les col·laboracions de Javier Martín – ex-baixista de “Ojos de Brujo” – en el tema instrumental de fusió flamenca “2012 fue un buen año”; Pep Bonachera als vents; la virtuosa guitarra d’Emilio Pérez a la rumba “De lo que no tengo”; i l’elegant veu de Mònica Guech – ex-concursant de “La Voz” – en diversos cors. La llista però, no s’acaba aquí i es completa amb artistes com Gabi Martínez, Sergio Párraga, Isidre Delgado (La Locomotora Negra), David Parras, Aleix Tobias (Coetus), Marta Pons, José Robisco, Josep Flix, Lluís Molina, Carlos de Arriba (Orquestra Maravella), Emilio Ruiz i Paquito Escudero.

Aquest segon disc també ha estat autoproduït per Juan Luís Rubio, que ha comptat amb la col·laboració de Paquito Escudera com a enginyer de so i com a bateria i percussionista principal del disc; i amb el segell discogràfic de Temps Record. El primer single del disc, “Adiós cinematográfico” és una cançó que juga amb la possibilitat de que cada instant de la vida no sigui més que un seguit d’escenes d’un film, amb un final ineludible. Aquest treball compta amb un videoclip produït per Art2.

Switch to mobile version