Autor Cultura
12 Gener 2015 a 17:00

El Teatre Municipal de Barberà estrena l’obra Micropeces8

Serà representada per la Companyia 8 de Terrassa

micropeces8

Cartell de l’obra Micropeces8 // Imatge cedida pel Teatre Municipal Cooperativa de Barberà

El proper dissabte 17 de gener a les 21:30 hores és farà al Teatre Municipal Cooperativa de Barberà del  Vallès la representació de l’obra Micropeces8 a càrrec de la Companyia 8 de Terrassa dins el programa de la Temporada de Teatre Amateur 2014/15. L’entrada costa 6 euros si es compra anticipadament i 8 el mateix dia de l’espectacle.

Els autors de Micropeces8 són José Antonio Aguado i Rosa Ponsarnau, està dirigida pel mateix José Antonio Arnau i compte amb la interpretació de Rosa DomènechRosa PonsarnauAna AlonsoNúria RosetÒscar Ribé Miquel Àngel Senar.

L’obra que se podrà veure al TMC de Barberà consta de peces breus que ens porten a espais molt propers a la vida quotidiana. Algunes ens recorden la nostra, la dels veïns, la dels amics. D’altres ens sorprenen, no tot és el que sembla ni és previsible. Micropeces8 ens condueix per un espai molt proper entre els actors, el text i el públic on diferents vides es creuen en un imaginari edifici. L’obra ens presenta uns personatges realistes que fan una recerca ens les seves emocions, sentiments i en la seva pròpia biografia, tot plegat una aproximació al realisme que mou al somriure en posar davant del públic el mirall de la condició humana.

Switch to mobile version