Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
31 Gener 2015 a 08:00

Església Sant Martí de Mura

Sant Martí de Mura // Foto: Sergi Colomer

Sant Martí de Mura // Foto: Sergi Colomer

En el bonic poble de Mura, situat al límit del Parc de Sant Llorenç del Munt, trobem l’església de Sant Martí de Mura, un edifici romànic de tres naus. La primera data del segle XI, la principal del segle XII i la tercera es va afegir al conjunt l’any 1967, segle en el que també c¡va ser construït el campanar.

Des del Terrassa Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Terrassa o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia (indicant la ciutat). Les podeu enviar a fotolectors@catalunyainforma.com.

@sergixexe

Switch to mobile version