Autor Futbol
13 Gener 2015 a 16:15

Èxit de la crida del Terrassa FC a l’afició

1.652 espectadors a l’Olímpic diumenge passat

Vista de la graderia de l'Olímpic, diumenge passat

Vista de la graderia de l’Olímpic, diumenge passat // Foto cedida Terrassa FC

Aquesta temporada, el Terrassa FC té com a objectiu lluitar per l’ascens de categoria. I per fer-ho necessita del suport incondicional de l’afició. Diumenge passat, en ocasió del partit contra l’UE Rubí, el conjunt terrassista va dirigir una crida perquè els seguidors omplissin al més possible les grades de l’Olímpic, i l’afició va respondre amb una assistència de 1.652 espectadors.

Des de tots els estaments del club s’agraeix i es valora el suport que va rebre l’equip. En roda de premsa, l’entrenador David “Pirri” va fer les següents declaracions: “Sé, en primera persona, que l’afició del Terrassa és gran, la vaig viure com a jugador del Saragossa. Si el Terrassa té la seva afició al costat, el Terrassa és perillós”. I ara cal continuar, i el club hi posarà tot el necessari perquè es repeteixi l’èxit de públic del darrer partit de la primera volta de lliga.

Si diumenge es van acabar les bufandes que es regalaven en adquirir l’entrada, aquest cap de setmana n’hi haurà per a tots els socis de temporada i per als que havent pagat l’entrada, es van quedar sense. La propera cita és el diumenge 18 de gener, a les 17 hores, en el primer partit de la segona volta de la lliga, contra el CE Europa. De cara a aconseguir omplir l’Olímpic, el Terrassa FC ha iniciat una campanya de captació de socis de mitja temporada, amb un preu de carnet de 20 euros, a banda de mantenir el preu de 5 euros per a l’entrada de general.

 

 

Switch to mobile version