Autor Economia
12 Gener 2015 a 16:30

Gay de Liébana parlarà sobre les perspectives econòmiques pel 2015

Demà a les 18.30h a la seu de la patronal Cecot

Seu de la patronal Cecot

Seu de la patronal Cecot // Foto: Sergi Colomer

Demà a la tarda, a les 18.30h, el doctor en Administració d’Empreses i en Economia Financera i Comptabilitat Josep Maria Gay de Liébana oferirà una conferència per parlar de Perspectives econòmiques 2015, que tindrà lloc a la seu de la patronal Cecot, situada al carrer de Sant Pau, 6, de Terrassa.

Gay de Liébana és doctor en Economia i Dret, i actualment exerceix de professor titular d’Economia financera i comptabilitat a la Universitat de Barcelona, participa de manera habitual com a comentarista d’actualitat econòmica en diversos programes de televisió i ràdio, i també escriu en premsa, revistes i publicacions especialitzades en aquest camp.

A banda de les finances i la comptabilitat, Gay de Liébana és un apassionat del futbol, i assessora diversos clubs esportius, tant de Catalunya com del conjunt de l’Estat espanyol, en assumptes econòmics, comptables i fiscals.

A més de Josep Maria Gay de Liébana, a la conferència hi assistirà també el senyor Antoni Abad, president de la patronal Cecot.

Switch to mobile version