Autor Política
31 Gener 2015 a 13:30

ICV de Terrassa inicia el procés d’eleccions primàries per escollir candidat

Dues candidatures: Frank Morales i Emiliano Martínez

logo icv

ICV de Terrassa va iniciar a la seva darrera assemblea un procés intern de debat i elecció del cap de llista de la formació a les properes eleccions municipals. Els ecosocialistes estan treballant per dur a terme una candidatura popular transformadora a la ciutat, de la mà de partits polítics d’esquerres, entitats socials i la ciutadania amb ganes de canviar la situació d’emergència social i crisi democràtica en la que ens trobem.

A ICV creiem en els processos de primàries com a procés democràtic i deliberatiu de quins han de ser els nostres candidats. Sempre ha estat així a la nostra organització, i ara tocava fer aquest procés per escollir el cap de llista a les eleccions municipals de la nostra ciutat”, va declarar la coordinadora local, Fabiola Gil.

Hi ha dues candidatures que van recollir els suports suficients per poder ser proclamats candidats: Frank Morales i Emiliano Martínez. Al llarg d’aquesta setmana, la formació ha dut a terme diversos actes i debats conjunts, i també ha habilitat espais de deliberació en els quals vehicular el debat sobre els reptes que afronta Terrassa i ICV dins de la ciutat.

La ciutadania terrassenca demana noves formes de fer política, i també exigeix una renovació dels càrrecs electes i de la relació de la ciutadania amb aquests. Aquest procés té aquesta voluntat renovadora, d’articular la suma del llegat d’ICV i el PSUC i dels que han lluitat pels seus valors, amb persones noves que agafin el relleu amb la força i la convicció que requereix aquest moment històric, per acabar aconseguint una millor Terrassa, més social i participativa, ha afegit el també coordinador local Xavi Martínez.

Switch to mobile version