Autor Política
16 Gener 2015 a 10:15

Jordi Ballart: “Les municipals no han de ser unes primàries a les eleccions de setembre”

Terrassa és un lloc estratègic per als socialistes

Jordi Ballart i Miquel Iceta a la sortida de l'acte // Foto: Joan Murcia

Jordi Ballart i Miquel Iceta a la sortida de l’acte // Foto: Joan Murcia

Ahir a la tarda, l’alcalde de Terrassa i candidat a l’alcaldia a les eleccions municipals del mes de maig, Jordi Ballart, va celebrar un acte per presentar les seves propostes de cara a la nova legislatura, al qual van assistir més de 1200 persones i on va estar acompanyat, entre d’altres personalitats destacades del partit, del secretari general dels socialistes catalans, Miquel Iceta.

«No tenir eleccions al Parlament abans del 24 de maig ens ajuda a treballar millor les coses», va expressar Miquel Iceta en finalitzar l’acte. Per al PSC, Terrassa és un lloc estratègic, i estan molt convençuts de les seves possibilitats, especialment per la trajectòria de Jordi Ballart i el seu equip.

Respecte de l’avançament electoral, Iceta va insistir en què és un nou fracàs d’Artur Mas, ja que ell volia realitzar una llista conjunta i no l’ha aconseguida. A més, va manifestar que «suposa un engany a la població, ja que no es pot substituir un referèndum sobre la independència de Catalunya per unes eleccions». I va afegir que «correm el risc d’engegar una campanya electoral de nou mesos», per tant, per al PSC no és positiu l’avançament, i menys tenint en compte que ja venim d’unes eleccions anticipades.

El PSC, doncs, continuarà amb la seva feina «d’oposició i alternativa al Parlament», i especialment a treballar per a les eleccions municipals. Per al PSC és un «motiu d’orgull que una ciutat com Terrassa hagi estat governada pels socialistes des del 79», i Miquel Iceta creu que els terrassencs i terrassenques estan contents perquè el partit, a través dels tres alcaldes que ha donat, sempre ha estat preocupat per allò que afecta la ciutadania i ha demostrat estar-hi al costat.

Per la seva banda, Jordi Ballart va manifestar que, a nivell local, intentarien que les eleccions convocades per al 27 de setembre de 2015 no afectin a nivell municipal, ja que considera que «en les eleccions municipals, el que la gent vol és que fem un balanç de tot el que hem fet i que es parli dels temes que preocupen, com el tema de l’atur o altres temes socials», tot expressant la voluntat d’evitar «interferències interessades» per part d’algunes formacions que vulguin convertir aquestes municipals en una mena de primàries a les eleccions autonòmiques del setembre.

Switch to mobile version