Autor Entitats
4 Gener 2015 a 14:00

La campanya “Acaba’t el plat a casa” finalitza amb èxit

120 restaurants, 14.000 carmanyoles i 2.000 kg d’aliments “recooperats”

Campanya "Acaba't el plat a casa"

Campanya “Acaba’t el plat a casa” // Imatge cedida pe Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental

Aquest dilluns ha finalitzat la campanya “Acaba’t el plat a casa” que va encetar el Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental als restaurants de la comarca. I ho ha fet amb èxit.

120 establiments han participat a la campanya amb l’objectiu d’acabar amb el malbaratament alimentari al sector de la restauració i s’han aprofitat més de 2.000 kg que sense les més de 14.000 carmanyoles repartides s’haurien desaprofitat. La ciutadania ha respost favorablement i és un primer pas per inculcar hàbits que millorin el medi ambient.

Tot i que la campanya ha acabat a nivell de comunicació, el llistat de restaurants i la seva localització continuarà estant disponible a la pàgina web www.cresidusvoc.cat/recooperem i es podran consultar en tot moment tots aquells que han format part d’aquesta iniciativa. Molts dels establiments continuaran oferint aquest servei als seus clients a mesura que els sigui possible.

La campanya ha comptat amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració dels Gremis d’Hostaleria de la comarca i el col·lectiu Cuina Vallès.

Switch to mobile version