Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
2 Gener 2015 a 08:00

La Mútua i la xemeneia de Cal Guardiola

La Mútua i la xemeneia de Cal Guardiola // Foto: Sergi Colomer

La Mútua i la xemeneia de Cal Guardiola // Foto: Sergi Colomer

La xemeneia de Cal Guardiola està situada al carrer de Sant Antoni, 62. Forma part de la Fàbrica Guardiola, un edifici modernista de l’arquitecte Lluís Muncunill construït el 1908. Actualment és propietat de la Mútua de Terrassa i acull una residència d’avis. L’edifici de l’Hospital Mútua de Terrassa, que també podem veure a la fotografia, va ser inaugurat el 1975, i suposava tota una innovació en el seu moment.

Des del Terrassa Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Terrassa o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@terrassainforma.com.

@sergixexe

Switch to mobile version