Autor Societat
15 Gener 2015 a 15:45

La policia multa a la propietària d’un Pitbull per dur-lo sense morrió

Condueix ebri per l’avinguda Abat Marcet

Imatge d'arxiu de la policia de Terrassa

Imatge d’arxiu de la policia de Terrassa

Ahir a la tarda, una unitat de la Policia Municipal va informar que es trobava actuant al portal d’un edifici del carrer de Dom Bosco amb una senyora que duia un gos de raça perillosa Pitbull sense morrió.

Els agents havien localitzat un gos de raça perillosa agafat a una barra d’una plaça sense cap responsable. Un veí de la zona els havia informat de qui era, i al localitzar la propietària resident al carrer Dom Bosco li van explicar la situació.

La propietària els va faltar al respecte insultant-los, va anar a recollir el gos, i al tornar cap a casa va donar una empenta als agents quan li van demanar la documentació i els va entregar documentació falsa.

Finalment, els agents van aconseguir identificar-la i van procedir a la realització de l’acta corresponent, a més d’obrir diligències per la desobediència als agents. A més, quan es va comprovar el cens de l’animal a través del padró municipal, es va descobrir que la responsable no presentava llicència del gos.

 

Condueix ebri per l’avinguda Abat Marcet

Avui a la matinada, una dotació de la Policia Municipal que realitzava el servei de patrulla, ha observat un vehicle amb una conducció anòmala a l’avinguda Abat Marcet.

Els agents han realitzat la prova d’alcoholèmia estimativa al conductor, que ha donat un resultat de 0,46mg/l. Automàticament s’ha comissionat una patrulla per tal que realitzés la custòdia del vehicle, mentre l’altra unitat ha traslladat al conductor a la central de per realitzar les proves corresponents a l’etilòmetre de precisió.

La primera prova ha donat un resultat de 0,49mg/l, i la segona de 0,48mg/l. El conductor ha refusat la prova de contrast, els agents han realitzat la denúncia i un conductor habilitat ha realitzat la immobilització i desimmobilització del vehicle.

Switch to mobile version