Autor Societat
27 Gener 2015 a 16:45

La Policia Municipal el denuncia per conduir sense carnet i sota els efectes de l’alcohol

La policia el va aturar a la rambla Francesc Macià

Imatge d'arxiu de la policia de Terrassa

Imatge d’arxiu de la policia de Terrassa

La policia municipal va denunciar ahir a la matinada a un conductor per conduís sense possessió del carnet B i sota els efectes de l’alcohol. L’aturada del vehicle es va produir a la rambla Francesc Macià al comprovar que el vehicle duia una trajectòria erràtica. Al fer-li el text d’alcoholèmia, va donar un resultat de 0’71 mg/l. Al comprovar que no posseïa el carnet de conduir, se li va confeccionar una denúncia administrativa.

Per altra banda, ahir a la tarda, es van produir dos accidents entre un cotxe i una mota. Un d’ells va ser a la plaça de l’Aigua i l’altre també a la rambla Francesc Macià. En cap dels dos casos, va resultar ferit cap dels conductors.

Switch to mobile version