Autor Societat
27 Gener 2015 a 17:30

L’Ajuntament adequa una nova zona d’esbarjo per gossos a Vallparadís

Un espai de 2.500 m2

L’hipopòtam de Vallparadís // Foto: Sergi Colomer

L’hipopòtam de Vallparadís // Foto: Sergi Colomer

L’Ajuntament ha començat els treballs per adequar un nou espai de lliure circulació dels gossos al Parc de Vallparadís. L’extrem meridional del parc, concretament la zona de La Devesa Sud, tocant a l’avinguda de Santa Eulàlia, seran els 2.500 m2 on els propietaris dels gossos podran passejar lliurement amb els seus animals.

L’actuació que forma part del programa Terrassa Barris en Marxa suma una quarta zona d’esbarjo a les tres ja existents, on els animals poden córrer, passejar, relacionar-se o jugar sense anar lligats, excloent als gossos de races perilloses, que segons la normativa sempre han d’anar lligat i amb morrió.

Els propietaris que utilitzen aquests espais tenen l’obligació de complir les normes establertes, com ara recollir els excrements dels animals, i vigilar-los especialment per evitar la fugida, pèrdua o molèsties a les persones i als altres animals que comparteixen l’espai.

L’espai de lliure circulació de la Devesa Sud estarà delimitat per una tanca d’1,5 metres d’alçada que emmarcarà el perímetre. L’interior de la zona es dotarà amb quatre bancs, dues papereres, una font, senyalització amb les normes d’ús de l’espai i el corresponent enllumenat públic.

La finalització de les obres, adjudicades a l’empresa Construcciones Fertres S.L. amb un pressupost de 48.768,28€, està prevista pel proper mes de març. Però el programa Terrassa Barris en Marxa preveu altres actuacions d’adequació d’espais per a la lliure circulació de gossos, que es duran a terme els propers mesos.

Switch to mobile version