Autor Política
31 Gener 2015 a 08:30

L’Alcalde de Terrassa reorganitza l’equip de govern davant la dimissió de Carme Labòria

L’exregidora ha anunciat que vol incorporar-se al nou partit MES

Carme Labòria // Imatge del seu Twitter

Carme Labòria // Imatge del seu Twitter

Carme Labòria, la que ha estat fins ara la tinent d’alcalde de Planificació Urbanística i Territori del consistori terrassenc, és diplomada en Gestió i Administració Pública i portava 34 anys militant al PSC. Davant la seva dimissió, presentada ahir divendres al matí i que es farà efectiva al proper dilluns, al Ple municipal, l’alcalde de la vila, el socialista Jordi Ballart, ha hagut de reorganitzar el seu  equip de govern municipal.  Alfredo Vega serà el nou tinent d’alcalde de Planificació Urbanística i Territori, i Josefina Soler assumeix la tinença d’alcaldia d’Hisenda i Serveis Generals

Alfredo Vega serà el nou tinent d’alcalde de Planificació Urbanística i Territori, assumint totes les delegacions que fins ara tenia Labòria en aquesta àrea, mentre que Josefina Soler passa a ocupar la tinença d’alcaldia d’Hisenda i Serveis Generals, mantenint les delegacions que fins ara tenia de regidora de Promoció de la Gent Gran, Pla de Barris i Districte 4. Pel que fa a la regidoria de Salut, Josefina Soler la mantindrà fins que es faci efectiva la incorporació del nou regidor o regidora socialista, segons l’ordre de llista del PSC, al proper Ple de febrer.

Així, amb la nova reorganització de l’equip de govern, l’ordre dels tinents d’alcalde queda de la següent manera: Alfredo Vega, primer tinent d’alcalde; Manuel Pérez, segon tinent d’alcalde; Amadeu Aguado, el tercer, i Josefina Soler, quarta tinent d’alcalde.

L’alcalde, Jordi Ballart, ha expressat el seu “més profund respecte a la decisió personal de Labòria, amb qui he mantingut des del primer dia una relació excel·lent”. L’alcalde ha afirmat que “Labòria és una de les millors regidores que han passat per l’ajuntament de Terrassa, amb una dedicació i una implicació en el càrrec excepcionals. Tots nosaltres hem d’estar-li agraïts per la seva feina i el seu alt grau de compromís al servei de la ciutat al llarg de tots aquests anys.

Amb la nova reestructuració del govern, Ballart vol garantir la gestió municipal amb normalitat i sense afectacions, més enllà del lògic traspàs de temes entre els membres de govern. En aquest sentit, l’alcalde ha posat en valor la coordinació i transversalitat amb les que sempre s’ha treballat des de l’equip de govern, que fan possible reaccionar de forma ràpida i coherent a situacions com aquesta.

La ja extenient d’alcalde de Planificació Urbanística i Territori de Terrassa va considerar ahir divendres, en declaracions als mitjans de comunicació, que  “el PSC ha perdut l’oportunitat de defensar el catalanisme“. i va afegir que  “Aquesta ha estat la decisió més difícil que he pres en la meva vida perquè des de fa molts anys he format part del PSC i ell del meu“, ha assegurat.

Labòria  també va anunciar que la seva voluntat és incorporar-se al nou partit MES, que es va constituir el dissabte passat i que és la suma de Moviment Catalunya i NECat, el partit que va fundar Ernest Maragall.

Switch to mobile version